Март 2021 - Вета Базюк - авторские произведения

Вы здесь: Вета Базюк — авторские произведения » Архив Март, 2021

Я дякую тобі

Відчуваю себе щасливою, відчуваю, як мені добре. Єдиним мінусом є моя наполегливість, чи те, що я ініціатор. Але все ж мені чудово, приємно і я дуже задоволена.

Бажання

Бажання

Ти викликаєш в мене бажання. Бажання бути, бажання тішити, робити тобі приємності. Бажання помічати твої емоції, твій інтерес і твою дбайливість.Бажання торкатись тебе і насолоджуватись твоїм тілом, цілуючи його.
Цілувати поглядами і міцно притиснувшись .

Мені добре з тобою

Мені добре з тобою

Мені добре з тобою. І хоч кажуть: «Сердечні друзі є умовою хорошого життя» (автор Ялом). Та я не заводжу нових друзів… Особливі люди вже не знаходяться, я певно вже своїх знайшла.

Зрада / измена

зрада

У поняття «зрада» є багато тлумачень, але я не стану повторюватись. Скажу про своє бачення, те яке мені здається бездушним проявом зради.

Я хочу відчувати тебе

хочу відчувати тебе

А ще, я кайфую від твоєї турботи, твоєї уваги… насолоджуюсь проявами, які показують мені, що ти маєш бажання зробити щось приємне, приділити мені увагу, зробивши пам’ятний для мене жест чи пропозицію. Найцінніші подарунки — це прояви уваги, які назавжди запам’ятаються. І хоч може їх в мене вдосталь, я продовжую створювати, збирати і зберігати ці митті.