Я хочу відчувати тебе - Вета Базюк - авторские произведения

Я хочу відчувати тебе

  • 6 013 просмотров
  • Я хочу відчувати тебе, відчувати тебе максимально часто, максимально близько. А ти хочеш торкатись, обіймати?

    Я хочу відчувати тебе

    А ще, я кайфую від твоєї турботи, твоєї уваги… насолоджуюсь проявами, які показують мені, що ти маєш бажання зробити щось приємне, приділити мені увагу, зробивши пам’ятний для мене жест чи пропозицію. Найцінніші подарунки — це прояви уваги, які назавжди запам’ятаються. І хоч може їх в мене вдосталь, я продовжую створювати, збирати і зберігати ці миті. Наші миті. Наші…

    І знаєш, саме такий рівень і такі способи мені дуже комфортні. Мені комфортний формат наших стосунків. Я надихаюсь, наповнююсь щастям і енергією від сприйняття мене. Від того, що поділяють мою думку, висловлюючи своє схвалення, а іноді іншу точку зору.

    А чи надихаєшся мною ти? Чи я даю тобі сил? Я вірю, що так, бо думки, плани, дії займають велику частину моїх днів… І моя енергія любові лине до тебе, де б ти не був. І навіть зайнята я, це людина, яка думає про любов і знаходить перерву, час на дзвінок, або папір для нового слівця чи виразу, що так влучно, як щире зізнання тобі в коханні. Безмежному, палкому коханні.

    Віра

    Саме це твоє  сприйняття мене, віра в мої можливості і породжує мою віру в себе і мої можливості, ідеї, книги…

    Хоча з часом ти пізнаєш мене все більше, може ти знаєш мене вже забагато, але я не боюсь бути з тобою відвертою. Здаватись категоричною, принциповою і жорсткою до світу в твоїх очах мені не страшно, бо це не впливає на мою безумовну любов до тебе. Не впливає на мою насолоду тобою і радістю від нашого часу… збудження від нашого часу.

    І знаєш, з часом все менше хочеться вірити в справжні стосунки, і все більше цінуються люди, які твої з тих часів, коли була ніким… Просто трималась компасу, орієнтиру, що, чи то закладений, чи вихований, чи надуманий, чи начитаний або все разом.

    Єдине, що псує картинку — є суржик, бо бути щирою для мене — це говорити, як думаєш. І деякі слова ніжними є для мене саме в такому неправильному форматі і російською. Хоча в робочих зустрічах і діалогах я притримуюсь мови, намагаюсь говорити чисто українською, хоча майже всюди розмовляю російською. Тому виправлення я сприйматиму добре і вчусь в тебе де-яких слів саме з твоєю інтонацією.

    Люблю безмежно тебе, наші стосунки і наше життя поруч. І хоч твоя дівчинка часто невдоволена, саме ти знаєш, як викликати посмішки і відчуття задоволення життям. Саме ти є тим, що я вважаю сенсом життя, саме кохання — найпрекрасніше, що сталось зі мною в цьому житті. Саме ти навчив мене так любити, турботливо, обережно, ніжно, а іноді так палко і пристрасно… Без слів і з сотнею слів у погляді…

    Мої відчуття

    Я відчуваю себе з тобою такою коханою… Але я не завжди ніжна… І, так, іноді мене треба заспокоювати, я зупиняюсь і стаю ніжною, перестаю наполягати. Я хочу відчувати тебе.

    Але що б було, якби я не почала полювати і наполягати…

    Така тварина, як лисиця зникла би, як вид (жарт). Не вижила б в світі така істота. Та насправді мене «включила» в життя саме смерть. З 2014-го опановувала роль провокатора, протестувала. В 2018-му я зрозуміла інше, що і я помру.

    Якщо я помру, то я хочу сказати, зробити, що хочу.

    До деяких цілей, що залежать від фінансів я йду, а те, що я боялась мріяти і не ставила в цілі… те, що так хотіла — я почала робити. Я задоволена. Я люблю тебе. Люблю тебе все більше, і казатиму тобі це в різних інтерпретаціях.

    Ти — моє щастя. Твоє життя зробило моє таким змістовним, таким чітким з малюсінькими моїми емоційними вставками в нашу реальну історію.

    Цьом.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.