Я дякую тобі - Вета Базюк - авторские произведения

Я дякую тобі

  • 5 031 просмотров
  • Я дякую тобі за те, що ти є. Я, певно, дивна людина… плачу від щастя, коли стаються такі довгоочікувані моменти.

    Я дякую тобі

    Відчуваю себе щасливою, відчуваю, як мені добре. Можливо, єдиним мінусом є моя наполегливість, чи те, що я ініціатор, хоча без цього емоцій було б менше. Але все ж мені чудово, приємно і я дуже задоволена.

    Все чудово, але частина мене хвилюється. Я розумію, що саме ці відчуття можеш мені дати лише ти. Так — це лише ти і лише з тобою.

    Я багато чого можу собі купити, щось зараз, щось в майбутньому, я можу багато досягти. Але от таке щастя, яке я проживаю з тобою, це можеш дати лише ти. І це все не думка, це доведений факт. Доведений зустрічами, яким заздрять, подіям і речам, яким заздрять. Але таке задоволення як даруєш ти — я не отримую ніде. Це задоволення душі, тіла… Це бажання, натхнення, яке породжує гарні стрічки і поєднання слів. Їх я так вміло пишу після приходу нової хвилі любові. Таким чином я намагаюсь найкращим способом з усіх, які можу, який мені вдається, передати свою палку любов.

    Лише ти

    Лише твої поцілунки такі цінні для мене. Твої руки такі вправні в роботі, дотиках, обіймах. Лише твої слова такі багатозначні, що я днями їх пам’ятаю, роздумую. Аналізуючи змінюю свою поведінку і ставлення до речей, себе, нас.

    Бо лише ти такий коханий і близький мені, не дивлячись на велике коло оточення, лічених людей міста, країни і не тільки. Це теж пізнається в спілкуванні, ні не в сексі. (Ні в якому разі я не могла, не можу бути жінкою легкої поведінки в стосунках. Бо тоді б я точно не була гідна тебе і не була гідна твоєї уваги).

    В спілкуванні це так: бачиш, розумієш — симпатична людина, спілкуєшся і розумієш — все зовсім не те, яке близьке, тобто все продовжуєш думати про своє кохання. І навіть співчуваєш партнеру людини. Відчуття, яке виникло від тебе — не повторюється, важливі погляди, критерії не збігаються. Ні в кому немає саме такого набору якостей. Тому подумки радієш, що ця «зірка» — не твоя близька людина. І при залицяннях одразу нагадуєш — моє серце давно зайняте.

    Так, ми всі не ідеальні, але я погоджуюсь з твоїми словами. І багато раз в діях ловлю себе на думці, що і тобі так важливо. Фактори старанності, охайності, фактори довіри і позитивне відношення до подій. Розгляд всього з кута досвіду, а не нещастя.

    Я дякую тобі за те, що ти такий уважний до мене. Дякую всесвіту, що допоміг нам зустрітись, за те, що допомагає нам бути поруч довгі роки. Дякую, що сприяє створенню памятних моментів, які я ціную та бережу. Люблю.

    Що нас поєднує

    Вчора я зрозуміла, що нас поєднує. І це риса, яка дуже цінна та просто необхідна особливо класним людям – непіддатливість впливу. Ти, як і я, підтримуєш свою точку зору попри прохання і дії оточення. (Звісно, є доля поступки, бо не можна бути категоричним завжди). Ти, як і я, дотримуєшся своїх принципів.

    Тож скільки ж років потрібно, щоб повністю зрозуміти людину? Ніколи ми не можемо осягнути себе чи близьких. Адже ми, як люди, є не статичним процесом, а змінним. Змінним від власних висновків, росту, а хтось — деградації.

    Пызнаю тебе ще краще та переконуюсь в твоїй унікальності ще більше. Ще більше ціную, що саме така людина є поруч.

    Ціную тебе ще більше. Ціную наш час разом.

    Але щодо непіддатливості впливу, саме це не завжди сприяє нашому зближенню. Ми звикли чинити опір, певно так, тому ми так і спілкуємось. То я не очікую від тебе сказаного і довго обдумую, то ти дивуєшся моїй поведінці (я так думаю). Чи ти звик сприймати людей безумовно, мовляв  – хай будуть, якими є? Я декого сприймаю такими як вони є, інших намагаюсь розуміти. Але тих з якими я не маю спілкування не наділяю важливісттю.

    Висновок

    Мої почуття в формі листів можуть здатись занадто лагідними. Але все про що я пишу — це те, про що я подумала. Без домішку чужих слів, лише мої почуття. Почуття, які можуть існувати поруч з твоїми і почуття, які всеодно існуватимуть окремо.

    Є шедеври культури, а є шедеври — люди. В мене таких не багато, але склад твоєї поведінки, якостей мене закохав в тебе. Люблю, кохаю і обожнюю.

    Не сприймай зізнання як заклик чи стимул мене любити. Це всього лиш мої почуття, почуття, які є, як факт на те, що було. Тому завтра знову почнемо створювати, запамятовувати і цінувати наше єдине життя.

    Головне те, що я задоволна, що я дію… Цілую перша замість очікувань і образ, що це довго не стається. Цілую, бо люблю твою шкіру, твій запах і так — твою реакцію. А торкатись тебе — це як поцілунок тіл. Приємно дуже.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.