Бажання - Вета Базюк - авторские произведения

Бажання

  • 4 400 просмотров
  • Ти викликаєш в мене бажання. Бажання бути з тобою, тішити, робити тобі приємності. Завжди помічати твої емоції, твій інтерес і твою дбайливість. Бажання торкатись до тебе і насолоджуватись твоїм тілом, цілуючи його. Цілувати поглядами і міцно притиснувшись. Бажання жити, бо в моєму житті є яскрава історія — ти. В моєму житті сталась любов.

    Бажання

    Ти наповнюєш моє серце бажанням до росту мене, як професіонала і особистості з планами і оптимізмом. Все тому, що поряд є ти, все тому, що я помітила тебе, ти справді виявився особливим, найкращим, коханим.

    Коли ти ранком йдеш на роботу без моїх обіймів і побажання гарного дня, я думаю, як погано, що ми не спілкуємось вранці. Я б питала тебе завжди: «А що снилось тобі сьогодні? А чи була в твоїхи снах я? Як ти бачиш наш новий день? Які б слова ти хотів почути чи сказати?»

    Я люблю…

    Твоя сорочка завжди піддається моїй увазі, я люблю відчувати під пальцями тканину, яка огортає тебе, обіймає замість мене. Я люблю пригортатись до тебе, хоч з обережністю, аби мої помада і тон не зіпсували твою охайність. Бо косметику не просто відіпрати. Люблю обійматись і слухати, як б’ється твоє серце, чути твоє збуджене дихання, те, що так зводить  мене з розуму.

    Я милуюсь тобою не лише спереду, не лише обличчям, очима, руками, …, і а і тим, коли я ззаду… Я розумію, що мені подобається. Яке щастя, бути закоханою так довго, так палко і так віддано.

    І так, ми різні, з різним досвідом, може іноді баченням, але сподіваюсь, що ми одне для одного близькі. Я можу бути тобі, як гра, безпечна розвага, безумовна любов і завжди розуміння та підтримка. Хай нам буде завжди так добре, легко, весело…

    Ціную тебе за те, що ти цінуєш мою думку, запитуєш, завжди дослухаєшся. Хоч це для мене не принципово, але завжди так приємно. Хоча, я за те, щоб уміти хоч з тобою бути ніжною, жіночною, лагідною… І частіше казати «так». Пропонуй.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.