Я така щаслива і така закохана - Вета Базюк - авторские произведения

Я така щаслива і така закохана

  • 4 761 просмотров
  • Я така щаслива і така закохана...

    Я така щаслива і така закохана… Мені достатньо твоєї уваги,  турботи. А наші погляди вони ніжаться, кохаються… такі щирі. В той час коли руки ніжно торкаються,  чіпко тримаються… тримаються за мить, за це секундне «ми», коли ми приєднані.

    Гарного тобі дня, коханий. Так, ти мій коханий. Є ролі, які можуть визначатись спільно, але називати тебе «коханий» я можу пошепки, в діалогах і серці.

    Колись я, читаючи літературу, думала, що теж хочу так, увійти в історію твором, що передає картину життя. Та зараз вже майже видавши книги, я не бачу в цьому потреби.  Я вже не переслідую ціль стати відомою через свій твір. Я зрозуміла,  що мої роботи це наше спільне… Це не те, що належить лише мені.

     А ще — я вже не прагну ховати свої почуття, уявлення в сотнях сторінок, бо можу просто у вічі тобі сказати про любов, про цінність твою,  важливість, без страху бути не ідеальною із страхом сумувати за нашим часом.

    Можливо моя жіночність і стриманість змінилась ініціативою, але це все для того, аби ми обоє мали більше цікавого, теплого і щасливого відчуття.

    Я така щаслива і така закохана...

    Я така щаслива, бо ти — моя любов

    Ці листи нічого не дають? Я не чекаю від них більшого, ніж містка, яким мої думки і почуття, мої ідеї, уявлення  дістаються тебе в зручний тобі час. Я не чекаю від тебе чогось більшого, ніж що є, було…

    Є думка про те, що кожен приходить у світ зі своєю місією, завданням та ціллю зробити щасливим світ і якусь особу. Кожен із нас прийшов в світ з ціллю, і ти і я. Я щаслива, що в моїй історії є ти. Ти твориш мою історію, моє натхнення та емоції. Багатьох цікавить, хто той, що так гарно на мене впливає і палко надихає, а мене цікавить, як ти. Я вдячна, я дякую тобі і дуже ціную.

    Я люблю і ціную в тобі красиву особистість, в якій є скарб. І на щастя — не всі знають, який ти чудовий… Я зараз не про позитивні риси, а про все, включаючи твою суперечливість. Люблю особистість з характером і розумію, коли настрій не той. Ти такий особливий, такий дорогий. І ніяка «теорія закоханості» в 1.5 — 3 роки у нас не діє.

    Я така щаслива. Дякую тобі. Я щаслива дякуючи тобі.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.