Ти просто кайфовий - Вета Базюк - авторские произведения

Ти просто кайфовий

  • 5 590 просмотров
  • Скарб моєї пам’яті. Ти просто кайфовий.

    Ти просто кайфовий

    -Зробити тобі каву?

    Ти просто кайфовий. Ми можемо планувати свої успіхи і зустрічі, але іноді прості, та такі приємні речі є найтеплішими спогадами, хоча здавалося до цього вже куштувала різні смаки кави в ресторанах, кафе та різних містах, але цієї фрази не очікувала.

    Коли любиш — прагнеш створити емоції, потурбуватись,  і зовсім іноді маєш очікування… бажання.

    Цінність речей, людей і хвилин — це філософія, моє вчення — то моменти, мої,  наші з ним моменти.

    Можна домовитись з собою та іншими, але, на щастя, є мозок, є генетична складова, яка передбачає любов, ту саму, яка виникла, яку не змінити поганим ставленням.

    Коли любиш, але при цьому в нього інша думка, ставлення, плани, життя, то виникає розуміння і підтримка, але ні в якому разі не злість і не агресія, те, що пропагує кіно і деякі книги. Коли люблять, то бережуть все, стосунки і дрібнички, подаровані один одному і дуже зручно, коли його подаруночки і вкладаються в коробку, де і засушені квіти бузку… з п’яти пелюсток.

    Спогади

    Я бережу спогади, себе менше, але… коли сумно, то дістаю зі скарбнички історій одну із, і знову ті самі, найприємніші відчуття. І вечір і ніч врятовано, а потім знову день.

    І як круто, що «без ключа» таких самих почуттів кохання ця історія буде просто текстом, просто набором слів, але нам це завжди буде відтворенням, нагадуванням одного із днів.

    -Зробити тобі каву?

    -Так.

    Звичайно, я погодилась не через любов до кави, а через те, що дуже хотілось побачити і назавжди запам’ятати, як це відбувається, ще раз відчути його турботу і, як завжди, побачити їх у двох у дзеркалі… Ти просто кайфовий.

    Притулившись до шафи, що стояла поруч, стала спостерігати за його кроками, руками. Яка ж насолода і задоволення бачити і відчувати.

    Чи дав чашку  у руки, чи ніс до столу сам — не пам’ятаю, тільки погляди, і як була щаслива. Як ніколи.

    Перша твоя кава — скарб моєї пам’яті.

      Я щаслива, бо ти є

    І страшенно сумно за деякими днями, але, на щастя, у нас є багато можливостей. Наше життя поки триває і тисячі ідей, які чекають не розуміючи, чому люди зволікають і відкладають, відмовляються.

     І попри все є любов, і це головне.

    В моєму серці назавжди все від першої зустрічі.

    Раніше я могла чекати, але в мене поселився страх. Страх втратити час, тебе чи себе, і це так страшно і не передбачувано …

    Аварії  і швидкі по місту змушують знову хвилюватись.

    Тому ходи лише по зебрі зі мною.

    Палко обіймаю, а цілуй ти.

    Ти просто кайфовий… не передати словами. Ас…

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.