Страница не найдена - Вета Базюк - авторские произведения
Articles
289 просмотров

Поцілунок. Закохана. Розділ 2

На щастя ніхто не будив сьогодні з самого ранку. Хоча, як дзвонить він, то мозок не знає з чого почати про все розказувати. А свідомість ловить його голос і аналізує, малює, додумую «як він, в  чому одягнений, який настрій, яка буде розмова».
Трохи відлунням відчутно відсутність любого її душі чоловіка, її най-най-най кращого. Руки міцно стискають телефон, розум підказує «не час, почекай, хай він подзвонить». Замріялась, згадала перший поцілунок.

138 просмотров

Закохана. Розділ 1. Реальність

Це історія однієї пари. Історія в якій багато почуттів і не менше слів.
Тиша. Я — закохана. Я ніколи не планувала бути окремо від тебе і так далеко від тебе від моменту нашої першої зустрічі.
Зрозумівши, що : «О він такий особливий, такий цінний — таких просто не можливо знайти» я знала, що хочу бути поруч, працювати разом чи то товаришувати сім’ями, але все аби бути поруч. Вести розмови про будь що, дивитись у твої очі, очі, які не такі, як у мене… Дуже гарні очі. Очі, в яких є тваринна пристрасть і природна ніжність, очі, в яких хмарами пролітають думки.

1 134 просмотров

Скарб моєї пам’яті

Скарб

— Зробити тобі каву?

Ми можемо планувати свої успіхи і зустрічі, але іноді прості, та такі приємні речі є найтеплішими спогадами. Хоча здавалося до цього вже куштувала різні смаки кави в ресторанах, кафе та різних містах. Але цієї фрази не очікувала.

24 858 просмотров

Люблю тебя каждым взглядом

Veta на YouTubeЛюблю тебя каждым взглядом, всегда, все время. Когда ты думал, как со мной быть, общаться, или не стоит, когда ты просчитывал ходы наперёд, не желая проблем — я любила тебя. В этом мире не может быть гарантий, но я бережно к тебе отношусь, как и ты ко мне. Я не причиню тебе боль […]

4 681 просмотров

Я така щаслива і така закохана

Я така щаслива і така закохана… Мені достатньо твоєї уваги, турботи. А наші погляди вони ніжаться, кохаються… такі щирі. В той час коли руки ніжно торкаються, чіпко тримаються… тримаються за мить, за це секундне «ми», коли ми приєднані.

16 427 просмотров

Я хочу ощущать тебя

Я хочу ощущать тебя

Я хочу ощущать тебя. Я не хочу обсуждать с тобой других, я не ищу, и наоборот — отказываюсь от возможности других отношений. Потому, что любовь — это не проект, который можешь решить, как любую задачу. И одну из попыток забыться или согласиться с предложенным, логически решить будущее ты знаешь.

16 881 просмотров

Я дуже чекала слушної миті

любовь

Я дуже чекала слушної миті, щоб зробити тобі чаю. Масаж. Я б хотіла бути тобі близька. Бути людиною, з якою ти буше відчувати себе емоційно вільно… Бути для тебе відпочинком, бути для тебе пристрастю твоїх очей і рук, насолодою доторку тіл.

17 178 просмотров

Ти поряд

хочу відчувати тебе

Серце бється швидко, очікування стає нестерпним, я чекаю, дослухаюсь і думаю: а де ж твої очікувані кроки? І знов кидаю погляди на дзеркало… Чи все якомога краще? Зовсім скоро це дзеркало буде бачити нас удвох… І цілуючи тебе я навмисне поверну тебе, аби ти бачив, як наш поцілунок і тіла виглядають збоку.

5 006 просмотров

Я дякую тобі

Відчуваю себе щасливою, відчуваю, як мені добре. Єдиним мінусом є моя наполегливість, чи те, що я ініціатор. Але все ж мені чудово, приємно і я дуже задоволена.

4 307 просмотров

Бажання

Бажання

Ти викликаєш в мене бажання. Бажання бути, бажання тішити, робити тобі приємності. Бажання помічати твої емоції, твій інтерес і твою дбайливість.Бажання торкатись тебе і насолоджуватись твоїм тілом, цілуючи його.
Цілувати поглядами і міцно притиснувшись .

6 238 просмотров

Мені добре з тобою

Мені добре з тобою

Мені добре з тобою. І хоч кажуть: «Сердечні друзі є умовою хорошого життя» (автор Ялом). Та я не заводжу нових друзів… Особливі люди вже не знаходяться, я певно вже своїх знайшла.

5 938 просмотров

Зрада / измена

зрада

У поняття «зрада» є багато тлумачень, але я не стану повторюватись. Скажу про своє бачення, те яке мені здається бездушним проявом зради.

5 989 просмотров

Я хочу відчувати тебе

хочу відчувати тебе

А ще, я кайфую від твоєї турботи, твоєї уваги… насолоджуюсь проявами, які показують мені, що ти маєш бажання зробити щось приємне, приділити мені увагу, зробивши пам’ятний для мене жест чи пропозицію. Найцінніші подарунки — це прояви уваги, які назавжди запам’ятаються. І хоч може їх в мене вдосталь, я продовжую створювати, збирати і зберігати ці митті.

7 785 просмотров

Ти — моє щастя

Ти - моє щастя

Ти повинен знати — мені безмежно приємно, що ти робиш певні речі саме для мене. Що ти подумав про мене і підготувався, вчинив саме так, сказав саме так. Захоплююсь тобою максимально, як це роблять сильно закохані.

4 995 просмотров

Кохана моя дівчинко

Люби меня

Кохана моя дівчинко! Моє вітання для тебе найщиріше, і, впевнений, найдорожче. Мої побажання для тебе — як собі… цінні, важливі, яскраві. Я бажаю тобі добра, бо знаю, що воно спільне. Коли будеш ти, коли буде тобі добре — ти ділитимеш зі мною свято за святом, і ніяк по іншому…

4 225 просмотров

Я годами тебя люблю

Я годами тебя люблю,

Я годами тебя люблю, годами у нас то хорошо, то непонятки. Буду честной, хотела тебя забыть, злилась и винила себя, думала, «что со мной не так», почему у нас все не складывается стабильно ласковых и тёплых отношений? И да, я думала поменять это с помощью специалистов.

4 182 просмотров

Пять языков любви

Пять языков

Я прочла книгу «Пять языков любви» (Гери Чемпмен), чтобы понять тебя и себя лучше, но без твоей помощи мне не разобраться. Поэтому перечислю кратко все » Пять языков любви» или пять вариантов.

4 527 просмотров

Люби меня

Люби меня

Еще вчера я хотела стабильности, и еще больше — стабильности в любви. Чтобы ты любил меня всегда. И чтобы мне не огорчаться из-за тебя, не жить в ожидании, не разочароваться из-за построенных мной планов, которые не стали былью. Люби меня.

4 182 просмотров

Я пытаюсь держаться

Я пытаюсь держаться

Я пытаюсь держаться за любовь как за соломинку, как за яркий и красивый спасательный круг в грязном море. Конечно, из-за контраста ощущений я чувствую себя счастливой с тобой. Я опять уговариваю себя подождать. Прожить еще немного до утра, до этого дня, еще до этого, и вот до праздника. Но в тоже время боюсь мечтать о том, что бы хотелось потом.

4 218 просмотров

Тебе не нравится

Тебе не нравится

Я была немного в шоке от слов «честно говоря, мне не нравятся». Или я не привыкла к таким словам от тебя, или не ожидала в этот раз…что тебе не нравится.