Ти - моє щастя - Вета Базюк - авторские произведения

Ти — моє щастя

  • 7 866 просмотров
  • Ти — моє щастя. Пробач, що не привітала тебе з днем закоханих заздалегідь ! Зараз я хочу поговорити про нас, так о 2:23, саме коли ти спиш.

    Ти-моє щастя

    Ти повинен знати — мені безмежно приємно, що ти робиш певні речі саме для мене. Що ти подумав про мене і підготувався, вчинив саме так, сказав саме так. Захоплююсь тобою максимально, як це роблять сильно закохані.

    Турбуюсь про тебе бодай в дрібничках, аби нагадати, як ціную і люблю. По при те, що я кажу про свої почуття, я вважаю, що не достатньо виражаю свої почуття саме в моменті «тут і зараз». Я рідко відповідаю і реагую одразу, бо мій мозок зайнятий думками про відчуття, що я відчуваю і як. В мене ввімкнутий режим запису того, що я бачу, чую відчуваю. Але потім я згадую, обмірковую і думаю: «чому не сказала щось влучне саме тоді, чому не сказала про відчуття?»

    Я хочу щоб…

    Мені цінно чути від тебе: — я зробив так, бо ти хотіла. О, так, я хотіла і хочу. Хочу не тільки тебе фізично, а і максимальної присутності в моєму житті. Це так важливо для мене. Ти — моє щастя.

    Твоя максимальна близькість, спільність, і так, як я люблю -ти в головній ролі… ти обираєш… а я поряд, я намагаюсь відчути тебе, твій настрій… і передбачити твій рух… слово.

    Я кажу про те, що ти мені подобаєшся, що я люблю тебе, я кажу, що ти красунчик… насолоджуюсь тобою.

    Але коли ти починаєш роздягатись, я хочу тобі допомогти… цілуючи ту частину тіла між злегка розстібнутим комірцем. Розстібати маленькі гудзички, можливо з поспіхом… і торкатись тебе… торкатись пальцями, торкатись губами. Я шаленію від тебе.

    І так, мені вдається максимально отримувати задоволення від нашого часу разом. Як я це відчуваю? Це тепло в тілі, тепло в животі і трохи нижче. Так.

    Саме ти…

    Бо саме ти пробуджуєш в мені ці відчуття, і ніхто інший не  запалює мене так… саме ти моє щастя. Моє щастя вже в тому, що ти є, що ми поряд і моє щастя, що ти не чужий, а близький… Моє щастя — це доторки твоєї руки, моє щастя – твій поцілунок і моє щастя, коли обіймаючи твоя рука спускається нижче, коли твоя рука притискає мене до себе міцно.

    Я останнім часом хочу обхопити твоє обличчя руками, але ж спочатку руки мають бути чисті, і я себе зупиняю. Не буде бездумно, як в кіно… Але обіцяю робити таке в домашніх умовах з проспиртованими рукамиJ.

    Мене тішить твоя впевненість в тому, що ти знаєш, як зі мною можна, треба і як я хочу.

    З тобою я розумію слово «жінка». Це — коли я роблю свою справу, але цікавлюсь твоєю думкою, обговорюю і в результаті виходить щось чудове.

    І думаючи про слова Ніцше про циклічний повтор життя, аби проаналізувати, наскільки добре живеш — я задоволена. Так, я готова все знов прожити. Та частина до 15-ти років залежала не від мене, але своє доросле і свідоме життя я б повторила. Головне, щоб у мене був ти, щоб у моєму житті був мій сенс, моє приємне кохання, радість мого життя, моя пристрасть… ти.

    Чому я про це кажу? Щоб ти пізнавав мене, розумів. Я теж намагаюсь розуміти тебе, слухати твій настрій через голос. Я розумію тебе, намагаюсь розуміти, як тобі, що ти відчуваєш…

    В житті добре мати людину, якій ти все можеш сказати.

    Я кохаю тебе, ти моє щастя.

    ТИ мій скарб.

    Я так вважаю.

    Цілую тебе, мій красунчик.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.