Кохана моя дівчинко - Вета Базюк - авторские произведения

Кохана моя дівчинко

  • 5 072 просмотров
  • Кохана моя дівчинко
    Вєта

    Кохана моя дівчинко!!! Моє вітання для тебе найщиріше, і, впевнений, найдорожче. Мої побажання для тебе — як собі… цінні, важливі, яскраві.

    Розпочну з того, що ціную твою присутність у моєму житті і добре знаю, як цінуєш ти. Ти цінуєш наші життя, як разом, так і окремо. Я знаю, як любиш нас ти, як разом, так і окремо. Бо любов — то розуміння і повага вибору і прийняття разом з можливостями, які дає нам життя, миттями, що сповнені цінних відчуттів, які назавжди наші, які гріють пам’ять, тіло і душу. Я ціную твої намагання потішити, потурбуватись і твої такі потрібні, ніжні і необхідні слова.

    Кохана моя дівчинко! Я бажаю тобі добра, бо знаю, що воно спільне. Коли будеш ти, коли буде тобі добре — ти ділитимеш зі мною свято за святом, і ніяк по іншому… Ти не можеш не пам’ятати… ти любитемеш. Я переконався, що ти дійсно любиш мене і приймаю твої почуття серйозно.

    Наші почуття пройшли через роки без вимог… Ти любиш мене різним і не поспішаєш ображатись, коли очікування чи прохання я не виконую, бо розумієш мене, даєш мені право першого кроку.

    Мої побажання

    Я бажаю тобі реалізації твоїх задумів і мрій. Знай — я поруч, я підтримую тебе не менш ніж люблю.

    Я вислуховую твої найабсурдніші ідеї… ні разу не сказавши, що то дурняJ Вірю в тебе, і вже говорив, що ти мудра. Я впевнений, ти пам’ятаєш ті слова.

    Мої справи краще слів розкажуть тобі, що я люблю тебе.

    Наші погляди, наші руки…вони кохаються щоразу… бо близькість — то не лише ліжко.

    Кохана моя дівчинко! Мої пристрасні обійми твого тіла, поцілунки – вони особливі, як ми, як ти, як я. Можливо цілунки і обійми не такі часті, як хочеш ти, але вони найкращі, як хочу я.

    В твій день я знову дарую тобі свій поцілунок, як ти й чекаєш, незабутню нашу мить, яка не матеріальна, яка не зникне… яка вічна.

    Я сподіваюсь, ми, як можна довше, будем поруч.

    А тепер про твої конкретні бажання. Бажаю тобі вдало здати ЗНО, екзамени та заліки по спеціальності «соціальна робота», вдало вступити до факультету «психологія», здати на права, влаштувати дитину до школи, прочитати все, задумати. А ще — назбирати необхідну суму на будівництво дому… Твого дому, де ти будеш щаслива, де буде все, як ти захочеш… Де ти будеш бачити мене… читати мої листи, переглядати листівки…

    А тому -Не зволікай. Я підтримую  та обіцяю тобі слухати про все, радити, як і раніше… розуміти і любити краще ніж раніше.

    Обіймаю міцно, як тоді, цілую ніжно, цілую пристрасно… І люблю між рядків моїх слів і дій… дуже люблю.

    Любов взаємна. Твоє серце на це заслуговує… без умов, на безумовну і справжню нашу історію.

    Дякую тобі Котику за ідею. Я диктуватиму текст, а ти наше зближення. Давай говорити більше.

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.