Чи буде продовження - Вета Базюк - авторские произведения

Чи буде продовження

  • 4 537 просмотров
  • Чи буде продовження

    День починається особливо, коли кур’єр привозить квіти, робочий стіл або столик з парфумами біля ліжка стає яскравішим, а погляд на квіткову композицію дійсно здатен викликати прихильність до того, хто надіслав.

    В квітах не обов’язково листівка, або вона не обов’язково підписана саме його рукою… головне — його увага і вміння знайти час, потішити її, хоч і віддалено.

    Які чудові квіти

    ( І дійсно, є стосунки різного рівня:

    1 — студентська закоханість, (яка не завжди грунтується на баченні майбутнього і цінності людини).

    2 — невзаємна, це коли любов до особи «зіркового рівня» фанатична, яка може бути дуже тимчасовою і містити мінімум або відсутність уваги у відповідь.

    3 — вищі почуття, в яких повага, бажання бути поруч чим  довше, в яких взаємні кроки турботи і уваги, слів, вчинків і почуттів. БЕЗ сварок та претензій (зазвичай це стосунки на відстані), бо більшість стосунків з часом стають байдужими і завершуються, коли в них немає ніякого партнерства чи користі для партнерів).

    Білі троянди, белые розы

    А повідомлення:

    «У нас дуже гарний початок знайомства, а чи можна очікувати продовження?»

    Їй одразу захотілось багато розповісти, що вона цінує, але потім зрозуміла, що це знову помилкова стратегія — робити перший крок, хоча він запитав… і їй, як сильній, особливо важливо бути з ним дівчинкою… та спершу треба дізнатись його… який він?! Почути, що любить, коли день народження (запам’ятати), про його життєвий шлях, можливо дитинство, про його мрії…

    І тоді, слухаючи, спостерігати за собою, що відчуває… чи є бажання спілкуватись далі, чи втекти… а може то було б збудження… Бо ж звісно, відношення і вчинки цінує вона.

    Звісно вона йому не скаже, що багато говорили і майже ніхто не став близьким в інтимі (звісно з кимось збереглись стосунки знайомих, які іноді вітають).

    Та стосовно них, після першої зустрічі треба бути чесним і не обіцяти… але яке ефектне знайомство…

    Тому вона відписала:

    «Я можу написати бажане, щось вигадати, та для початку я хочу побачити тебе знову. Хочу, щоб ти розповів про своє бачення».

    І тут подумалось, що хочеться продовжувати ці початкові моменти романтики і очікування смс (в моменти, коли бачиш, що він в мережі і пише тобі). Бо після «Я тобі нічого не можу обіцяти» потенційні залицяльники зникають, хоч було все красиво.

    Мечты сбываются

    Та вміння любити до дрібниць, кохати, пам’ятами моменти і цінувати зустрічі обов’язково привабить таку ж душу, яка любить красиве, любить створювати особливі моменти.

    Тому цілком нормально, що ми «не любимо аби кого». Хоча і я раніше звинувачувала подружку в розрахунку в дружбі, але насправді, якщо не цікаво і не добре, не найкраще — то не варто проживати так життя, лише щоб довести, що ти без взаємності можеш, що тобі нічого не потрібно.

    Треба говорити про себе, вподобання, їжу, яку любите, що для вас в сексі подобається, а що не припустимо, що б хотіли разом.

    І зустрічайтесь в реальному житті, бо написане ним в одному настрої сприйметься нею по іншому, або навпаки. А важливо бачити, відчувати і запам’ятати (в нас же є ці можливості).

    Чи варто розповідати про свої мрії, плани та очікування? Як ви гадаєте?

    Відомо, що ініціатива жінки лякає чоловіка, особливо наполегливе бажання розподілити ролі і обов’язки. У кожного ж з нас є бачення того, які якості і функції виконує партнер.

    Бо навіть на початкових стадіях у нас є бачення, буде так чи так, або ніяк — тобто факти, які відштовхують та унеможливлююсь стосунки. Чи може це з роками підвищується вимогливість.

    Та до цієї розмови герої сьогоднішньої історії підійшли красиво.

    Тож до зустрічі.

    Красивый букет

    Оставить комментарий

    Вы должны Войти чтобы оставить комментарий.